شنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۹:۴۰
کد مطلب: ۳۰۹۹۱۳

رئیس کمیته تشکل های صنفی و سازمان های مردم نهاد در مجلس بررسی ایراد شورای نگهبان به طرح اصلاح مواد(۱) و (۱۰) قانون نحوه فعالیت احزاب و گروه های سیاسی را تشریح کرد.

نحوه صدور مجوز به انجمن های صنفی بررسی می شود

محمدرضا صباغیان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، با اشاره به بررسی طرح اصلاح مواد(۱) و (۱۰) قانون نحوه فعالیت احزاب و گروههای سیاسی در کمیته تشکل های صنفی و سازمان های مردم نهاد، گفت: سال 94 قانون احزاب مجدد بررسی و تصویب شد، انجمن ها و تشکل های صنفی در آن اصلاحیه دیده نشد و زمینه ایجاد خلاء قانون فراهم شد.

نماینده مردم مهریز، بافق، ابرکوه، خاتم و مهاباد در مجلس شورای اسلامی توضیح داد: نمایندگان مجلس دهم قانون احزاب را بررسی کردند و تکلیفی برای انجمن ها و تشکل های صنفی در نظر گرفتند اما شورای نگهبان به آن ایراد گرفت، این شورا تاکید دارد که نباید انجمن ها و تشکل های صنفی زیر نظر کمیسیون ماده 10 احزاب وزارت کشور باشد.

وی ادامه داد: از این رو برای رفع ایراد کمیته ای در کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها تشکیل و جلساتی برگزار شد.

عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مجلس بیان کرد: نظر شورای نگهبان این است که لازم نیست تشکل های صنفی مجوز خود را از کمیسیون ماده 10 احزاب بگیرند، پیرامون این دیدگاه در کمیته بحث می شود و در نهایت برای تامین نظر شورای نگهبان نهادی را برای صدور مجوز به انجمن های صنفی معرفی می کنیم.

به گزارش خبرگزاری خانه ملت، طبق دستورکار اعلامیکمیته تشکل های صنفی و سازمان های مردم نهاد کمیسیون امور داخلی و شوراهای مجلس، روز چهارشنبه 26 آذرماه طرح اصلاح مواد(۱) و (۱۰) قانون نحوه فعالیت احزاب و گروه های سیاسی (اعاده شده از شورای نگهبان-شماره ثبت۲۳) با حضور نماینده شورای نگهبان، مرکز پژوهشهای مجلس، نمایندگان تشکل های صنفی-تخصصی و دستگاه های اجرایی ذی ربط بررسی می کند./

پایان پیام

برچسب‌ها